Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Satranç Gündemi
chess.com hans niemann

Chess.com Hans Niemann Hakkında 72 Sayfalık Rapor Yayınladı

Çevrimiçi satranç dünyasının önde gelen sitelerinden Chess.com, Hans Niemann hakkında oldukça detaylı bir rapor yayınladı. Bu raporun öncesinde Dünya Şampiyonu Magnus CARLSEN 5 Eylül 2022 tarihinde Hans Niemann ile oynadığı maçtan sonra Sinquefield Cup Turnuvasından çekilmişti. Dünya şampiyonu, 26 Eylül 2022 tarihinde yaşanan tüm süreçle ilgili bir açıklama yayınlamıştı. Satranç dünyasının yakından takip ettiği tüm sürecin özetine ilgili içeriğimizden erişebilirsiniz.

Chess.com’ın Hans Niemann ile ilgili yayınladığı raporun tamamına bu bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.

Chess.com’un Hans Niemann raporunda neler var?

Hans Niemann’ın 100’den fazla çevrimiçi satranç maçında hile yaptığına dair detaylar yer alıyor. Raporun içerisinde Hans Niemann ile Chess.com arasında yapılan yazışmalar, detaylı istatistikler, olayların tüm tarihsel süreci ve şüphelenen bazı oyunlara ait ayrıntılar bulunmakta. Chess.com’un gizlilik ilkelerine aykırı kaçan bu kadar detaylı bir açıklama yayınlamasının arkasında ise Hans Niemann’ın bir takım beyanları yatıyor. Chess.com’un 5 Eylül 2022 tarihinde Hans Niemann’ın üyeliğini sonlandırdığını açıklamasının ardından Niemann, “Ne Carlsen, ne Nakamura ne de Chess.com’un kariyerimi mahvetmesine izin vermeyeceğim” şeklinde bir açıklama yapmıştı.